snivajuci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Leto 2007

...7 je vraj šťastné číslo?!...alebo žeby rok zmien a úplného nabúrania plánov?
Pôvodne som si v hlave pripravoval iný článok. Taký, v ktorom sa s vami budem lúčiť na minimálne dva mesiace. No veci sa nejako rýchlo zmenili a všetky okolnosti ma prinútili ostať a neísť. Toto je po troch rokoch moje prvé leto, čo budem doma. Teraz uvažujem stále nad tým, či som spravil dobre, keď som sa rozhodol neísť. No v mojom rozhodovaní zohrali najväčšiu mieru ešte aj menšie zdravotné komplikácie, ktoré boli klincom "do rakvy" mojej letnej cesty po Európe :-(
Asi som sa moc tešil na všetky tie zážitky opäť po roku na tom istom mieste, ale hlavne aj na tie nové naplánované miesta a mestá. Všetko som si tak krásne zidealizoval a tešil som sa na to, ako sa s vami podelím o zážitky s úplne skvelými fotkami z úplne skvelých miest, ktoré som mal v pláne navštíviť.
Ako sa vraví..."nic nebude"...žiadne fotky z miest Európy, ktoré som mal v pláne navštíviť...z mesta slobodných ľudí nazývaných aj Benátky severozápadu (Amsterdam), z mesta nazývaného uzlom dopravy v Európe (Frankfurt), z mesta ktoré každé leto ožíva tou najlepšou party hudbou na akcii Love Parade (Berlín) a na záver skvelý futbalový zápas v 43 tisícovom kotli Werderu v Brémach (už ale bez Miroslava Kloseho).
Samozrejme podstatou celého leta bolo nechať sa vykorisťovať západnými kapitalistami :) ale ten pocit utrácania peňazí kvôli všetkým tým zážitkom by bol k nezaplateniu...samozrejme na všetko ostatné je tu MasterCard.
Dosť ma to teraz štve, ale asi to tak má byť, asi mám ostať doma a dať všetky veci na "pravú mieru". Upratať si v živote, dotiahnuť to čo ma čaká a čomu sa nevyhnem, nabrať nové sily a začať nejako odznova...
Posledné týždne boli náročné a náročné dni nás aj naďalej čakajú, preto viem, že toto leto bude dosť "pestré"...no dúfam, že na konci sem napíšem pokračovanie článku o tom ako to vlastne všetko dopadlo a či sa mi tie méty podarilo dosiahnuť ;-)

Takže "Hurá?!" Leto 2007

O mne... | stály odkaz

Komentáre

  1. a ja verim
    ze toto leto bude pestre... a hura don :)
    publikované: 29.06.2007 06:23:42 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Možno
    sa ti podarí v lete i doma prežiť niečo, na čo budeš spomínať budúce leto, že to bolo krásne.
    publikované: 29.06.2007 08:11:10 | autor: jolie20 (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    típí...veru veru, hura don a vysporiadat sa so vsetkym :)
    jolie20...som si uplne isty, ze na toto leto budem dlho spominat, otazkou je ci v dobrom alebo ..., uvidime :)
    publikované: 29.06.2007 10:23:09 | autor: snivajuci (e-mail, web, autorizovaný)
  4. budeš na neho
    spomínať presne tak, ako si ho prežiješ, je len na tebe, čo si pripustíš a čo nie....a to znamená i to, že si ho možeš vytvoriť presne taký, akým ho chceš mať...tak nech sa ti to vydarí...
    publikované: 29.06.2007 11:39:09 | autor: jolie20 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014