snivajuci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Welcome to England...bolo prvé, čo som uvidel na letisku

...výraz pristátia na Marse sa dostavil až neskôr :-)
Už sme konečne tu. Teda sme tu odvčera, ale až dnes som sa dostal k napísaniu prvých cestovných zážitkov. Cesta bola únavná, ale moc zaujímavá. (vraj som chvíľami vyzeral ako po pristátí na Marse...)
Let bol úplne super až na to pristátie, to troška seklo. (spomenul som si aj na típího a jeho video z riadiacej veže) Po výstupe z lietadla som zbadal nápis...Welcome to London, bol to pekný pocit, no oveľa krajší pocit ma čakal po príchode do centra Londýna, až vtedy sa na mne úplne prejavili príznaky "japonského turistu" a výjav pristátia na Marse. No čo, mal som z toho fakt veľkú radosť a eufóriu.
Na Londýn sme mali asi len 4 hodiny, pretože sme museli pokračovať ďalej v ceste na juh Anglicka, konkrétne do Portsmouthu. Ale do Londýna sa ešte vrátim na celodenný trip a to už budem mať voľné ruky len na to fotenie... Počas presunu v rámci Londýna (asi 3,5 míle) sme sa prešli Hyde Parkom a pozreli si aj Buckingham (Monami - Alžbetu som ale nevidel :-) )
Unavení sme konečne dorazili na Victoria Coach Station a po hodine čakania (a môjho obľúbeného tichého sledovania ľudí) sme konečne nasadli na autobus do Portsmouthu. Cesta trvala tri hodiny, pretože sme to strihli cez Southampton, ale dobre, videl som aj Southampton.
Konečne Portsmouth...tu už si nás po chvíľke čakania pri vyhliadke na oceán vyzdvihla segra a my sme sa celú cestu na byt tešili na jej palacinky (boli skvelé) :-)
Všetci síce ešte spia, no ja som sa musel aspoň takto podeliť o prvé zážitky a už sa teším na možno "anglické raňajky", ale po tých dvoch plátkoch slaniny a dvoch vajciach by som sa už asi celý deň nepostavil...obloha je modrá, počasie zatiaľ pekné...treba ísť fotiť :-)

Potulky svetom | stály odkaz

Komentáre

  1. horúce voňavé palacinky s výhľadom na chladný Atlantik
    je skvelá kombinácia :)
    Aj sa si pri cestovaní vychutnávam tiché pozorovanie ľudí :)
    A potom aj rozprávanie s nimi.
    Želám Ti úspešný "fotolov" a len samé príjemné zážitky :)
    publikované: 11.11.2007 11:01:17 | autor: monami (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. To mas pekne zazitky
    Fotografie si rada pozriem aj ja. Musim sa tu este zastavit.
    publikované: 11.11.2007 11:46:34 | autor: Gabika (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. kua
    tak ale som rad, ze to nedopadlo tak ako v mojom videu :))))
    publikované: 11.11.2007 12:05:50 | autor: TPnetopier (e-mail, web, autorizovaný)
  4. :))
    TP...no ver, ze aj ja som bol rad :))
    ...inak uz mam paaaar zaberov a paaaar minut natocenych :))
    publikované: 11.11.2007 18:00:39 | autor: snivajuci (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. snilko
    poznám výraz "japonca" a prajem Ti krásny pobyt...veľmi sa teším na fotky a Tvoje komentáre:)) svet je krásny..všade:)) a na vlastné oči dupľom:) držím Ti palce...
    publikované: 11.11.2007 21:25:50 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014