snivajuci

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Návod pre chlapov...

...alebo ako začínam znova čítať knihy
Od malého decka (resp. od čias kedy som sa naučil čítať) veľmi rád čítavam knihy. V poslednej dobe moc času nebolo a knihy vystriedal skôr internet, ale sem-tam som si našiel čas na nejakú fakt dobrú knižku. Veľmi rád čítam Matkina, to je skrátka super čítanie :-) no a okrem toho také tie klasické bestsellery na hranici pravdy a fikcie (od Dana Browna).
V jednom nemenovanom časopise pre mužov (prístupnom aj pod 18...keby dačo) som čítal o novej knihe na našom trhu a zároveň bestsellerom v ČR. Kniha sa volá "Ako zbaliť ženu".
Teraz si všetci určite myslíte "bože to je ale chudák, keď potrebuje takú knihu..." alebo "to sa tým chceš aj riadiť...?", no niektorí možno "tak takú si kúpim aj ja..." :-))
Prečo som si kúpil tú knihu? Jednoducho zaujala ma doslova na "prvý pohľad". Mám rád knihy a takisto mám rád aj ženy a i keď si nemyslím o sebe, že potrebujem návod ako nejakú "baliť" :-)) (dobre, možno troška áno...), rád si takéto niečo prečítam. Držím sa hesla: "byť sám sebou" a nie sa linkovať nejakým návodom, ale...
Takže sadám si do kresla, na stolíku pohár ***** Metaxy a otváram prvú kapitolu...

...a možno sa môj život v istých oblastiach zmení na ruby :-))))

O mne... | stály odkaz

Komentáre

  1. tak potom daj vedieť
    či tá kniha za niečo stojí. Aj mňa zaujal názor, ale na pultoch kníhkupectiev som ju zatiaľ u nás nevidela...
    publikované: 05.07.2007 17:40:56 | autor: v7kraska (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ach... tak takuto knihu by som mala kupovat chalanom :o)
    nech vedia ako na mna :D :D :D

    ale popravde tym navodom neverim :) ja som akysi tento... nevem co :D...ale ked na nieco nepridem sama... tak samozrejme ze chyba nieje vo mne, ale v "systeme" :)))) vtedy je potrebna vymena programu :))) alebo objektu ;-)
    publikované: 15.07.2007 20:38:04 | autor: akynka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014